Cel mai important eveniment de parenting blogging din Romania
 • DATA
  17 iulie 2019
 • ora
  09.00 - 15.30
 • loc
  HoteL Caro Parc
 • oras
  Bucuresti
Inregistrare

Cei interesati sa participe la eveniment, au mai multe modalitati de inscriere. Bloggerii de parenting pot solicita invitatii gratuite pentru eveniment, iar reprezentantii din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

BLOGGERI

Invitatie gratuita la eveniment acordata parintilor bloggeri. Locuri limitate.

Locuri epuizatecompanii

Participare Full-Day la conferinta cu taxa pentru companii. Locuri limitate!

Locuri epuizateAMBASADORI

Daca doresti sa participi si sa sustii evenimentul in calitate de blogger ambasador, te invitam sa ne trimiti un mail. Locuri limitate.

Locuri epuizateRETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 17 iunie 2019 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 18 iunie - 7 iulie 2019, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 8 iulie 2019, taxele nu vor mai putea fi returnate.Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16. Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Acest site utilizeaz─â fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie